Nyheter

Travnatta på Åby

Nu inför valet valde Åby travbana att ha en kväll med de politiska partierna inbjudna. Vänsterpartiet beslöt att delta, liksom M, L och C.

Bl a gjordes en kort intervju med i vårt fall Jessica Wetterling, förstanamn på riksdagslistan för distrikt Väst. Hon fick t ex berätta att valet för oss handlar om jämlikheten, hur Sverige som en gång var ett av världens mest jämlika länder, nu har fått allt större klyftor mellan de rikaste och oss andra.

(Se intervjun på vår facebook-sida: https://www.facebook.com/vansterpartietmolndal)

Vi hade också reklam på storbildsskärmen och i programmet.

Lopp 9 var ”Vänsterpartiets Treåringslopp”. Som Jessica förutspått(!) vanns det av ”Global Wellness”. Kusken Peter och ägarna fick ta emot pris av Jessica och Rebecka, i nya fina V-tröjor.

Det blev en lång och trevlig kväll. Vänsterpartiet hade 8 medlemmar på plats, tält, food truck och bord. Vi syntes mycket, vi hade roligast, och vi stannade längst. Jag tror att vi alla tyckte att kvällen blev över förväntan.

Kopiera länk